Telefon   099/3333-884  Facebook   

O nama


Vrtni centar Geront započeo je proizvodnju sadnica 2000.godine i vrlo brzo došao među vodeće proizvođače sadnog materijala u Hrvatskoj, nudeći uvijek visoko kvalitetni asortiman po pristupačnim cijenama.

Od samog početka, glavni cilj i osnova daljnjeg razvoja u Rasadniku Geront je kako proizvodnja kvalitetnog sadnog materijala, tako i zadovoljstvo kupaca, dok se posebna pažnja poklanja zdravstvenom stanju mladih biljaka. Smatramo da je kvalitetna sadnica osnovna pri podizanju višegodišnjih nasada, čija trajnost, kvaliteta i rodnost uvelike ovisi o sadnom materijalu.

Voditelj proizvodnje je Mate Žanić, dipl.ing.agr sa dugogodišnjim iskustvom u rasadničarstvu.

Proizvodnja sadnica zasniva se na 30 ha otvorenih površina i 1 ha staklenika. Proizvodimo visokokvalitetni sadni materijal, sukladno pravilima struke koristeći suvremene metode uzgoja. 

Proizvodnja voćnih sadnica kao i plantažni uzgoj trešanja na preko 20 ha smještena je u Baštici i Smilčiću, Zadarskog zaleđa.
Proizvodnja sadnica maslina i agruma nalazi se u Kaštelima.
Naš VRTNI CENTAR nudi bogatu ponudu ukrasnog bilja za vaše vrtove i okućnice, i veliki izbor voćnih sadnica, sadnica maslina i agruma.
Vrtni centar nalazi se u staklenicima na staroj Kaštelanskoj cesti u Kaštel Štafiliću,  te u gospodarskoj zoni Murvica (Zadar).

U ponudi vrtnog centra nalaze se sezonsko cvijeće, trajnice, ukrasni grmovi, začinsko i aromatično bilje, te egzotično ukrasno bilje. Zahvaljujemo na posjeti naših stranica i radujemo se budućoj suradnji, na obostrano zadovoljstvo. 

Pozivamo Vas da se i sami uvjerite u kvalitetu sadnica te saznate više o tehnologiji proizvodnje posjetom našem rasadniku u Kaštel Novom.

Dostavu sadnicu vršimo po zahtjevu i potrebi kupaca našim dostavnim vozilom (područje Splita, Šibenika i Zadra - besplatno) ili putem dostavnih službi čija cijena ovisi o težini, volumenu i udaljenosti po cijeloj Hrvatskoj i šire.

Uvažavamo sve prigovore na reklamaciju sadnica, rješavajući eventualne pogreške u najkraćem mogućem roku kako bi i na taj naćin dokazali da nam je kupac na prvom mjestu i da stojimo iza kvalitete i kvantitete naših proizvoda.